I don't see what anyone can see, in anyone else but you.

nu var det ettag sedan igen, det blev en liten tripp upp till dalarna i tisdags med jakob, hans mamma och systrar. till stugan i gopshus där hans mormor och morfar var, det var mysigt, jag och jakob har sovit i tält i tre nätter. och vad har vi gjort mer? vart i mora, fiskat, ätit massa, tagit det lugnt, vart till blyberg och gott linnéstigen, och underbar utsikt har vi haft också.

ikväll ska jag träffa sara och ida, kolla på fotboll och sen bara umgås.
på måndag åker jag bort igen, till åland, med familjen och jakob.

känns bra att göra saker under lovet! och nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till juno, underbart! Various Artists – Juno - Music From The Motion Picture [Deluxe]

har aldrig blivit så besviken när jag förlorat.

hassle




gash! anton kristiansson, detta är för bra just nu.


hoffmaestro akustiskt


the kooks kör kids av MGMT


lite musik innan jag åker iväg, bara akustiskt, fantastiskt bra.

ppppaaaabbbbblllooo.

igår firade vi ju som sagt min lillebror, farmor och eva kom, min gudmor + pelle och david kom, och min storebror peter var här, lennart var här och min familj såklart, var mycket god mat och efterrätt.

på kvällen blev det kort med peter alexandra och jessica. sen några kapitel i min bok och sömn vid ett ungefär. och denna dag har bara segat fram, men snart åker jag till min baby. mysigt!

sitter nu och lyssnar igenom billie the visions nyaste album, Billie The Vision & The Dancers – From Burning Hell To Smile And Laughter . eeeeenjoy.

två stycken födelsedagsbarn!

ja, idag fyller två älsklingar år, jakob och andreas.
så idag blir det kalas här hemma med grillspett och efterätt, och eftersom jakob är på åland och spelar idag så hade ju han och jag hans kalas i tisdags, huhu. men imorn kommer han hem så då åker jag dit.




inte mycket sömn.

slitet, cirka 1½ timmes nattsömn. vi förlorade alla matcher, men det var kul, och vi var det yngsta laget så bra kämpat endå.

24timmars.

trevliga dagar glider förbi...
i tisdags åkte jag till stan med min familj men det var endast jag och karolina som stannade på själva stan, det var väldigt mysigt, vi handlade present till jakob, åt glass, satt vid ån, och kollade i affärerna, var en underbar dag, och jag tycker så mycket om min lillasyster. när jag kom hem var det träning, och efter det kom jakob, och vi firade hans födelsedag eftersom han inte är hemma på sin dag.

onsdagen var en dålig dag, jag orsakade punka på två cyklar, både mammas och farmors, bajskorv på mig.. men umgicks med sara och lina gjorde jag ivarjefall, och åt hallon tills jag mådde illa. gick gjorde jag en heldel den dagen också, på kvällen kom jakob igen. och igår var vi till stan, där träffade jag sara, jag köpte en tröja och ringar, sen mötte jag upp jakob igen och gick och åt med hans familj på tavernan.

idag äre dags för 24timmars, blir en hel del packning med tält, sovsäckar och massa grejer! vi hörs imorn gott folk.

dagens.

dagens låt: melodifestivalenskivan, haha!
dagens klädsel: just nu, mussepiggtröja och trosor.
dagens skor: gladiatorsandaler.
dagens frisyr: hur som helst.
dagens mat: piza!
dagens händelse: övningskört
dagens planer: inte så mkt.
dagens vill ha: finare väder kan det bli nu.
dagens saknad: ida.
dagens tråkigaste: munsår.
dagens dummaste: munsår.
dagens finaste: andreas och karolina.
dagens köp: klubba.
dagens godis: klubbis.
dagens mående: ganska bra
dagens komplimang: att jag har fint hår tyckte papi.
dagens lycka: sommarlov!
dagens kärlek: jakob
dagens stora bilresa: ön
dagens dryck: cola
dagens telefonsamtal: inget.

Nu: godnatt!


bbbbbra.

varför får jag jämt sånna jävla munsår, och det jar har nu är det värsta jag haft tror jag, stort och äckligt och gör ont som satan! snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite oc tror jag, med en djungelvrålklubba och lite vatten, men först ska jag glo lite mer på saras bilddagbok som jag gjort de senaste minutrarna, fan vad mycket man har hunnit med, och bilddagboken är en jävla bra grej alltså.


grattis på namnsdagen min vän!


ön.

har idag varit till ön med min familj, var ganska blåsit nere vid vattnet men skönt ändå, sedan åkte vi in till hedesunda och åt pizza, och jag fick övningsköra hem, lite läskigt faktiskt, men eftersom det var automat var det lugnt, huhu.

imorn äre dags för träning igen, jag fasar faktiskt lite över det, är inte så taggad, vi kunde haft en vecka till minst tycker jag iallafall. 

like a rolling stone.

dagarna bara slöas igenom, har badat i laksjön, mycket varmt i vattnet, jag och jakob var till joel en kväll och hade trevligt, vi har ätit chips och godis, och jag har vart i skogen med mina syskon och plockat blåbär och hjortron, och nu har vi bakat paj av blåbären och kokat hjortronen och ska äta det med glass och vaniljvisp snart med farmor, mysigt tycker jag.

onsdagen planeras med sara, det blir antingen toften, om vädret är bra, annars blir det kanske stan, jag skulle behöva åka in och köpa en present till jakob och min lillebror som fyller om en vecka.
och träningarna börjar rulla igång denhär veckan också, hur ska jag orka?

och en sak till: på fredag ska jag spela fotboll i älvåsa, på 24-timmars, läskigt, men det blir säkert roligt! dags för fika, puss!


oh, happy day.

cyklade fram och mötte sara och anna igår, satt i borgen ettag, och vid elva cyklade vi hem till anna och åt toast, sedan blev det hemfärd för mig, kom hem vid halv ett. idag är det ännu en solig dag, ska nog sätta mig och läsa lite till nu.

it ain't gonna save me.

blev lite ändrade planer, cyklar nog och träffar sara och anna en sväng ikväll, låter som något trevligt att spendera kvällen med!



det är baskemig mysigt med höst! men först vill jag njuta av sommaren ett bra tag till. ha en fin kväll, så bjuder jag på en bra låt också, puss.

pumpkin soup.

jakob sa att jag säkert skulle sova bort dagen nu när jag kom hem, och jag funderade på det ettag, jag är helt matt i kroppen, det snurrar lite ibland och huvudet är tungt, men så äre när det är såhär varmt. och det kan jag stå ut med.

var väl meningen att jag skulle till ön ikväll med mina vänner, men ärligt talat är jag inte så sugen på det längre, känns inte som nån hit, plus att jag inte har så mycket ork heller, jag tar nog en kväll för mig själv, rakar benen, ångar ansiktet, kollar på tv äter morötter med dipp och sånt istället i min ensamhet eftersom min familj åkte till husvagnen. det behövs ibland också.

och dom senaste dagarna har jag vart hos jakob, i söndags kollade vi finalen, spanien vann, det var fel tycker jag. så åt vi pizza med hans mamma, och handlade lite inför dagarna eftersom hans familj har åkt till dalecarlia nu, och vi har vart själva både igår och idag. och nån mer dag kommer det också bli.

inatt ska jag hitta ett bra ställe att sova på, för mitt rum är inte så bra. för det kokar över.


shake it.







bild1. random, häromkvällen. bild2. någongång för nån vecka sedan, innan jag hade klippt mig. bild3. fina vänner. bild4. hihi, sötnos. bild5. bild jag tog för en evighet sedan. bild6. snygg bild? haha bild7. random (det är säkert kul att se mina halvbra bilder jag tar) bild8. idas kalas, som känns som att det var hur länge sedan som helst. bild9. min sötis till lillebror. bild10. innebandyturneringen i nian!


söndag.

idaaaaag, så kommer jakob hem, gosigosi!
men nu ska jag nog ut i solen igen och lösa korsord/suduko eller läsa en bok kanske, men först ska jag kasta in en liten bildbomb, för sen vet jag inte när jag updaterar härnäst, puss på er :*

bondespelet, wehooooow!!

herregud, jag kom på att jag tillbringat tre dagar med lina, ida och sara nu. först toften i torsdags, sedan östa och övernattning hemma hos mig igår, sedan har dom var här hela dagen idag också, eller sara åkte hem en stund idag också.

men mycket har vi hunnit med, spelat bondespelet x2, (det är inte ofta man gör det liksom eftersom det tar några timmar, men ida var tvungen att ta sin revanch på mig.) fast blev lite jobbigt med skörden ibland, haha. vi har badat en massa, ätit matsäck, suttit uppe och pratat, grillat, bakat, hoppat studsmatta, kolla tyskland-uruguay, skrattat, sovit, ätit god frukost, tagit in hästar, tagit ut hästar, sagt wehooow, städat mitt rum (tack för hjälpen), gömt oss och busat. ja det blir en lååång lista om man ska fortsätta, men måste säga att det varit grymt!

ja, och imorn kommer jakob hem, så det är med han min morgondag kommer spenderas, ska väl kolla dendär jävla finalen också, och jag hejar på holland... alltså, tyskland är såååå värda att vinna hela vm iår. men icke, brons är det dom får.

slapp sova själv inatt gjorde jag också, sebastian och angelica kom hit och ska sova här inatt, så då behöver jag inte vara rädd, hihi. men nu ska jag nog läsa min solotidning och sedan sova lite. puss.


toften i torsdags - och visst är väl idas sallad fin?






lalala.

mina vänner ligger och sover fortfarande men själv är jag vaken helt ensam. åkte ju till toften igår med lina, ida och sara. det var inte så värst fint väder med 3 timmar blev det iaf.
sen åkte vi hem till mig, hoppade studsmatta, kollade tv, spelade bondespelet och sedan satt vi och pratade till närmare kvart över tre.

men nu tycker jag att kojsarna kan vakna!

östa.

har glömt skriva att toften igår var skojs, har nåågra bilder men har ingen ork att lägga in dom nu. men idag åker jag ivarjefall till tärnsjö och sen vidare till östa med samma folk. bra va? puss


lilla du.


kom hem nu.

bajskorfff.

jag skojade när jag sa att jag börjar vänja mig, kollade mig nyss i spegeln och seriöst, nu börjar jag nästan grina. jävla bajskorv. blir nog långt hår i fortsättningen. eller så ska jag ta med mig bild, som jag gjorde sist, då blev jag nöjd, men nu? vafan..

ja, deprimerande inlägg men det hör till.

mot toften!

äggmackor, melon, isvatten och issaft packade. nu ska jag bara sno på mig lite kläder sen möta godingarna och cykla vidare till toften, känns som att det blir en fin dag. puss på er :*

tyskland :(

har idag umgåtts med sara, ätit melon och sånt. suttit i våla och bara gjort ingenting tills lina kom och vi/hon åt pizza och gick hem till mig, anna kom och vi kollade tyskland-spanien, och jag blev väldigt ledsen ock besviken, hoppadedes (hur fan skriver man?) verkligen på tyskland. dom har spelat bäst hela vm och förtjänar att vinna!

och imorn cyklar vi till toften dårå, blir god matsäck, sol och bad hela dagen med ida, sara och lina.
 
och faktiskt börjar jag vänja mig lite vid mitt hår nu, fast jag likar en kille lite. vågade inte lägga upp en bild på facebook så nu har ni tur som läser min blogg att ni får se detta. dock är den inte så bra tagen för att se håret men mer behöver ni inte se, hihi.

onöjd.

har aldrig vart så onöjd som jag är nu efter att jag klippt mig, kan inte förklara hur jag ser ut. men ja, jag vänjer mig väl, och när jag har uppsatt är det ju helt okej ivarjefall.

åkte ju iaf till stan igår och åt på kina med jakob, vi hade 15 månader igår också! sedan klippte jag ju mig.. och efter det trffade jag ida, sara och emelie. köpte ivarjefall ett par skor för att trösta mig lite, sen var jag deppig mest hela dagen, haha. det är sjukt egentligen, jag som inte brukar vara så utseendefixerad.

nu har jakob åkt på festival och kommer inte hem förns på söndag. tråkigt för mig, men imorn cyklar jag till toften med massa godingar. pusspuss.  och föresten får jag aldrig kommentarer längre.

grotesco.

är hemma hos jakob, snart blir det nog grotesco som han hämtar hos joel.
och imorn åker vi in till stan, käkar eventuelt kinamat, och jag tänkte klippa mig, sen ska jag nog träffa emelie också, och kanske någon mer kojs. låter fint. puss :*

bloggen läggs lite åt sidan.

ja, vad säger man... underbara dagar, det är sommar och sommarlov, nätterna är varma och man är uppe ända in på natten.
bloggen läggs lite åt sidan, men det har ni väl redan märkt.

några bra saker dom senaste dagarna.
tyskland vann!
har vart på ön med min finis.
umgåtts med mina vänner.
vädret!
badat flera gånge.

några dåliga saker de senaste dagarna.
ormar i vatten.
äckliga ormsniglar.
tjyv som tar min cykel.
myggor.


puss på er.

RSS 2.0