jag älskar dig.


min lilla baby åker iväg på torsdag-morgonen. i två veckor och fyra dagar. fy
kommer göra ont vissa dagar anar jag redan nu. tur att det är sommar och jag har världens bästa vänner.

fotelifotfotfot.

yeho! ... tänkte jag igår när jag skulle få vara med på matchen. ombytt och redo för uppvärmning kollar torbjörn på min fossing och bestämde att jag inte fick spela. tjurig, besviken och lite ledsen blev jag. blev vinst med 7-0 ivarjefall så det kanske var bra att jag inte var med.
och kan ju säga att idag känns det bra att jag inte var med. fortfarande ont, men skulle lätt offrat mig för att spela match igår! höhö.

varför skriver jag så mycket skit? jag slutar här. snart ska jag på träning. får se hur mycket jag tränar. puss

det var jag och jag gjorde det bara för dig.



nydushad och ny design. ganska enkel men duger bra för mig.
nu ska jag packa väskan och åka till harbo. pussili.

gucards.

oj vilken kväll igår. åt himla mycket. och skrattate ännu mera.
blev sex and the city och lite fotboll och jättemycket konstigheter.
helt klart en av de roligaste kvällarna på länge!

idag tar jag det lugnt, och senare kommer jakob. imorn tänker vi vara lediga. det är katte-skrapan kampen och det intresserar inte mig ett dugg.

föresten vill jag att tomas ska fråga mig om jag kan spela match imorn. och om han gör det vill jag att min fot ska bli bra, nu är det ivarjefall bättre än igår. menmen, får allt se vad som händer. kommer ju få nå ryck om jag inte får springa av mig på en match fören nästa vecka...

when lovers die.


kussarna.


åh, jag tänkte bara visa mina fina kusiner som bor i Egypten. så himla fina dom är.

såpbubbler.

val vann matchen med 6-2 igår. efter matchen pratade jag med sara, hade nog våran bästa stund från detta år i hennes bil. glada var vi ivarjefall. sen kilade jag hem till Lars och träffade folk. sen var vi på nån liten fest. kvällen var väl rätt okej.

nu ska jag snart fara till sara med min cheesecake och det blir nog onyttigt hela kvällen. puss



låttipps, snook-såpbubbler!  Oskar Linnros – Såpbubbler

'CAUSE YOU'RE A NASTY MOTHERFUCKER, WHAT CAN I SAY?







tjabbatjena. jag har landat hemma. men det blir inte länge det heller. ska snart kila fram och kika på fotboll. och FAKTISKT så var jag uttagen till dagens våla-match. "stukade" ju foten lite lätt igår på träningen men det kändes rätt bra så jag tackade ju ja. men imorse när jag vaknade hade något hänt och det gör mycket ondare. så jag ska alltså inte spela.
efter matchen kilar jag till harbo igen för något kul hoppas jag. och imorn väntar en härlig kväll med 3 fina tjejer och en massa godsaker. pussis.

tips.

tänkte tipsa om : You Say France & I Whistle. himla bra så det är värt att lyssna på.

elände. (överdrift)

tjabbatjena.
jag har ig i matte b. mina converse är trasiga, och det är inte mitt fel, blir så trött alltså. och om en vecka + två dagar åker jakob bort, länge. himlans skit. hur ska jag klara mig?  
men imorn är jag ledig och efter denhär dagen har jag 3 skoldagar kvar. ojoj.
föresten, hej sofia! jag vet att du läser min blogg.


finast i hela jordklotet tror jag.



åååh, jag älskar denhär. blir så glad. jag vill också ha ett lejon!

YOU DON'T WANT ME, BUT I WANT YOU MORE. COME WITH ME TO THE DANCE FLOOR AND DANCE, AND DANCE, AND DANCE DANCE DANCE DANCE NOW OH, I CAN'T HOLD IT ANYMORE!














har gjort en ny spellista, är rätt nöjd alltså. här är den: brudar med små pattar kan dra åt helvete
fick dessutom min solotidning idag. så den ska läsas. nice!

cats.

tja! knopade ihop 4km promenad ganska nyligen. jag var så illa stvungen, men det var bra att gå lite eftersom att jag är så slut i kroppen sedan matchen igår. och vad ska man säga om matchen?...
vi vann! med 1-0. kanske var det ett rättistresultat? jag vet inte. men känns som att man borde vinna över heby med mer än så. men vi var väl inte speciellt bra. fast så kändes det ivarjefall.
men jag fick faktiskt mycket beröm efter matchen så jag borde vara nöjd, och vi fick faktiskt 3 poäng!

bara att kämpa vidare till nästa match.
Föresten är jag inte i skolan idag. orkade inte. ska nog åka till jakob snart igen. imorn börjar vi kvart över 12. skönt.

Brudar med små pattar kan dra åt helvete.




okej. såhär är det. att jag hört talat om lilla lovis men aldrig riktigt lyssnat på det för det låter som att det är nå skit. men jag gillar faktiskt brudar med små pattar kan dra åt helvete.


lyssna här.

We can be strong, we can be strong, follow that unicorn on the road to love.






I just wanna be myself, And I want you to love me for who I am.



åh hej! har precis ätit god och bra frukost. fil med russin och kuddar, hårtmacha med makrill i tomatsås och två små mackor med leverpastej. sen väntas bara en senare lunch innan matchen sen är jag laddad till tusen!


kikade in på noras pappas hemsida och såg att han hade bilder från hagby-matchen.  klicka här för att se fler bilder.

00:25

hej babes!
mina fina vänner nora, sara, ida och anna har precis åkt hem efter en mysig kväll med skräckis (last house on the left), morötter med dipp och lite cola. nu ska jag nog läsa lite och tagga gärnet tills imorn!! yeho. pussili

föresten, varför är alla så sega. det var liksom 18.00 på nya zeeland som världen går under och dem ligger ganska mycket före i tiden...

åååååh, behöver inte säga nåt. jag älskar sånthär!







veronica!

jag har så gott som glömt att det finns annan musik än veronica maggios nya platta. har glömt vad jag tyckte om innan. det är det ända jag lyssnat på de senaste veckorna. ska fixa en ny spellista på spotify tror jag. och jag längtar tills man kan höra lady gagas nya platta!

jaja, om nån timme eller så kommer det ivarjefall kojzar hit och myser. blir morötter och dipp. jag lääääängtar!

helg!

är hos jakob, egentligen skulle vi kolla på fotbollsmatch nu men domaren hade skrivit håbo iställer för harbo i sin gps så han kom lite fel.
så jag tror vi ska kika sex and the city och äta gottigheter istället. gosili

ohärlig dag.


hello! har vaknat på fel sida idag tror jag. trött och tjurig är jag. var ledig idag, men åkte med jakob när han skulle till skolan halv tolv. satt och skrev massa på apu-rapporten och nu har jag nio sidor ivarjefall.
snart ska jag kila på träning i harbo och sen stannar jag där tills på lördag. puss!
ni får en bild när jag ser glad ut iaf.

det var säker länge sen.

galet vad trött jag är. har tillochmed sovit nån timme nu. nu ska jag äta. sen måste jag träna och sen åker jag hem till jakob. puss

lady gagas nya låt!

http://ladyxgaga.com/post/5552357497

gillar ju judas bättre men...
nu ska jag ivarjefall kila iväg till bussen. känns surt när typ alla andra verkar vara lediga.
men det ska bli himla skönt att ha det gjort. pussili

jag ser dig prata men hör inte ett dugg.

okej alla glada. nu ska ni få höra något riktigt dåligt.
jag har fått ig-varning i matte b. och jag har nationella imorn, måste klara det. varför fattar jag ingenting.
jaja. får lägga mig i sängen och hoppas att jag somnar. har dock tillbringat största delen av dagen i sängen idag så det lär inte gå så bra.

godnatt då :*

det är fest hos mig ikväll och hela världen är min.




måste bara skriva att lördagen var så jävla värd! hade galet jävla super kul! sara och jag plankade in på vallen, (fett grymma) så nu har jag massa sår från all taggtråd, men det var det värt. dansade som fan och levde om som satan. undrar om det någonsin kommer gå att slå den kvällen? hade även roligt innan hemma hos elin med alla som var där också, det måste göras om.  tack till alla fina människor som gjorde kvällen. PUSS

bild från carros facebook.

jag kan inte prata med dig när du tittar bort.



har inte så mycket att säga om matchen, det blev 3-4. vi spelade bättre än förra matchen fastän vi vann då med 5-0 det är konstigt såntdär. jag vet inte varför, men känns som att jag inte bryr mig över att vi förlorade. bättre nästa gång bara.
nu ska jag måla naglarna och tagga om för kvällens planer. pussili

jag tror att jag faller.

två och en halv timme till samling. gud alltså. jag blir så otålig när man inte har match typ.. 12? men då hinner man bli lite nervös också. sitter ivarjefall och taggar med veronica maggio (hon tar över mitt liv) puss på er och önska mig lycka till babes.


gullig bild från när vi mötte morgongåva för några år sedan, minns att vi hade världens bästa dommare. he he dessutom ser jag ut som en kanin om man zoomar in lite. och varför står det tre gåvanspelare och trycker på mig medans sara står och ber? ser också ut som att det är lovisa som skjutit skottet.

jag är namnet. som du har på handen.

tänkte inte säga så mycket. matchen var inte så rolig att kolla på, lina pratade om bj's, ida trodde jag lyssnade på min pappas skivor från 69, (då var han 6 år...) och jag fick skratta lite iaf.
nu ska jag tagga till match imorn. vi ska fan krossa rååååmm. föresten, jag har namnsdag!!!
kan ge er en liten dålig info också, jag fick ig-varning i matte igår. fuckili. måste klara nationella.

skönhet.

jag vet hur du ser ut i inga kläder.

tjeeeeena babys! det är fredag och långhelg dessutom. och det kommer nog att hände endel skoj. ikväll ska jag umgås med sara. kolla fotboll och sådär. imorn ska jag spela match. och på kvällen umgås med folk jag inte umgåtts med på evigheter, så det ska bli väldigt roligt!

ja, det låter ju bra detdär. och jag kan inte klaga för nu ligger veronica maggios nya album på datorn också. och inom några minuter även i min ipod!!!


this life is huge.


tog mig ut på en promenad jag! skönt.
snart ska jag käka lite och sen åker jag fram, träffar sara och ser på fotboll.
efter det åker jag till min goding. puss.


dethär inspirerar mig.


bilder ifrån: http://toorealtoactfake.tumblr.com/

det snurrar i min skalle.


fan vad bra! jag hatar att så många kan sjunga.. stackars mig som inte kan :(

latmask

sitter hemma när jag egentligen borde vara i skolan. men har ingen ork. dumma mig. jag som har matte idag också. men jag fixar det på eget val imorn. nu ska jag ut i solen med hörlurarna på. puss babes

tom tits.

här kommer några väldigt fina bilder, som dessutom har stor kvalité, från när vi var på tomtits idag. det var faktiskt mysigt och det var tur att det var barn med, annars hade det nog vart mycket tråkigare. karolina var typ överallt.
när jag kom hem gick jag direkt in i focus och kollade på två föreläsningar. nu är jag trött och har lite ont i huvudet. så det blir nog sängen om nån minut. puss


agent attitude.

åh vad kul, min fina lilla jakobs band finns nu på spotify. stolt jag blir över honom.
lyssna här -> Agent Attitude – Agent Attitude 7

hang with me.

yeho, duktig har jag vart idag. tog tag i min dåliga motivation till träning och körde:

- 30min crosstrainer.
- 200 situps
- 30 armhävningar
- 30 rygglygt

känns jävligt skönt nu efteråt. och nu dricker jag te och äter äpple + kiwi.

You have no control. We have no control. No control. No control. You have no control.







tja babes! jag är helt slut, och hungrig. jag tror jag blir hungrig av att sola. det tar på krafterna. tog kvart över ett bussen så jag hann med lite tid i solen idag. ska snart ta en dusch. imorn ska jag till tom tits med klassen, och min lillasyster får följa med. (hej barn och fritid)
dags att kila. pussili

faktiskt så är dethär typ en av tre bilder som jag är nöjd över att jag tagit.

till the world ends.



kreativitet här va! klippte till en ful t-shirt, vet dock inte om jag tänker vara så kreativ så att jag tillochmed syr det. men det duger sådär med tycker jag!

You sound like you're sick, You look like you're sick too.





m.i.a , maggio, hives, ramones, familjen, my darling you, anton kristiansson.

be your own hero.

himla skönt ute. även fast det blåser lite ibland. om två timmar ska jag åka fram och stå i kiosken när herrarna har match. soft va! men innan det ska jag ut lite mer i solen. puss babes!

dessutom tog jag ett foto idag, och jag gillar färgerna jag fick till.

satan i gatan.

FFFFAN vad skönt med en fem-noll vinst i seriepremiären. inte för att vi var jättegrymma men tydligen bättre än iron. synd bara att min höft dampade istället för mig idag så jag hade ont och inte kunde spela så mycket.
efter matchen kilade jag med sara hem och fick äta grillat och sen umgicks vi med lina, nora och anna hemma hos nora med fruktsallad och grejer och jag fick se världens bästa musikvidio!!!. härlig dag! imorn ska jag sola om det är fint väder som det antagligen skulle. livet känns ganska bra just nu. wihiii!

jag e så kool!

Ba-ba-banana, this ain't Havana.

(by antoninaburdeynaya)

GOTT SÄGER JAG! syrran sägen: du äter så jävla mycket jämt.





mannagrynsgröt, toast och ett glas jos. perfekt efter en sådär-träning.

(föresten, sara och jag var busiga idag så vi fick inte va i samma lag...)

ge mig en jeansväst, nååågon?!


cake!

jag blev klar med skiten! yeho. har hunnit komma hem, käkat potät med torsksås och nu sitter jag och dricker te samt äter lite cheesecake som fanns kvar.


i just giva a damn.





detta äger fett!

det är fest hos mig ikväll och hela världen är min.

för tillfället är jag ganska olydig. fast i ett bra syfte - jag har egentligen idrottslektion nu. men jag sitter i datasalen och gör klart min enkätundersökning. jobbigt. men kommer bli skönt när den är klar. och det ska den vara imorn, så därför är dethär ganska nödvändigt.

ikväll ska jag träna. hoppas det ska bli en kul träning, jag och sara försökte ivarjefall övertala tomas till lite kul övningar. tomas är en bra tränare han!

nu skall jag fortsätta. puss alla babes. (varför använder jag ordet babe så mycket? jaja, det är fint iaf)


är hos jakop. vi ska sova nu. godnatt.





jag tror mitt hjärta blöder.

åååh, lång dag- men jag tog mig igenom den. nu väntar käk och träning. jobbigt faktiskt för jag är inte sugen. men får längta till efteråt då jag ska hem till jakob. och till imorn då jag bara har en kort lektion.

gullig och liten.

h&m



fint ju, men jag är en fattiglapp.

kling.

nu förstår jag detdär med besökarna! hoppas att några ivarjefall stannar. puss


spotify.

alltså, jag blir nästan irriterad på alla som tycker det är "ett stort jävla skämt" att spotify ska kosta pengar om man lyssnar mer än 10 timmar. för det första
 
- tror ni inte det har vart meningen från början? att folk ska fastna vid det, och sedan ska dom ta betalt för det. det tjänar dom ju på.

för det andra, hur mycket sitter man vid datorn egentligen? kan man inte vara glad att man får 10 timmar gratis, det är jävligt bra. dem hade lika gjärna kunnat skita i att ge domdär 10timmarna.

och till sist- hur lyssnade alla på musik innan spotify då? det är inte så att man inte kan lyssna på musik utan spotify.

det är min åsikt ivarjefall. puss rååå

Se mig på taket Allt är så långt bort Landa på natten När alla sover Jag vet nästan inget om dig Du vet nästan inget om mig.










taggar med Veronica Maggio!

pussili



GÖTT! men vad hände här liksom? jag som har vart så dålig på att uppdatera?!
jag har det bra ivarjefall och min valborg var ganska så bra. den var väl inte perfekt direkt och den hade ganska mycket brister, men hade roligt med mina fina vänner så länge det varade. och jag är så glad att ni finns.

men idag, så har jag match och jag är G A L E T taggad!

RSS 2.0