match today!

det är match idag, lite taggad är jag faktiskt, och känns bättre med hostan idag också.
så glömde jag min mobil hemma, så ingen kan nå mig, tyvärr, det var det jag hade att säga. pusss.

jag kommer nog inte somna, jag är pigg som en mört / karolina

min sketna hosta, börjar jag kan jag inte sluta.
men ska ta lite medicin så kanske det blir bra.
snart ska jag flytta in tv på mitt rum!
kolla på o.c och äta något gott.
kom på bästa idén nu, morötter och dipp!
föresten är jag ganske fresh just nu.
har ångat mitt ansikte, peelat med olja och socker.
inpackning, rakat mina ben, smörjt in hela mig
med bodylotion. nu fattas bara att måla naglarna.
ska nog fixa det nu innan jag flyttar teven.
pusss på er.




4 o'clock in the morning.

fiskorf, jag skrev ett inläng som försvann.

ivarjefall dissade sara ikväll och drar till vallen ikväll, och ärligt talat har jag inte någon lust att dra dit och har inte så mycket ork heller just nu, har sovit några timmar sen jag kom hem. eftersom jag gjort saker flera helger i rad kan det kanske vara skönt med en hemmakväll också?

jag borde duscha, jag borde måla naglarna, jag borde raka mina ben, det borde bli finare väder igen, är trött på kallt och regnit, molnigt och blåst.

föresten tänker jag spela match på måndag, okej, inte om jag plötsligt blir jättesjuk men, jag bhar bestämmt att nu kan jag spela, har ju faktiskt två vilodagar innan också så, och man kan ju byta om man blir trött?

bra där va, nu ska jag kolla lookbook, räkna med ett inlägg senare, puss.
jag saknar jakob arvidsson, min jakob arvidsson. han är så fin.


fredagen.



blev stan efter skolan igår en sväng med sara, blev en bikini, den blå jag la in här för ett tag sedan, om ni kommer ihåg? sen mötte jag upp emelie på station och vi åkte hem till mig, käka lite pixxa och åkte sedan fram igen och kollade på fotboll med sara, pillan och isak kom också. blev lite överdrivningar som vanligt med dom, och mobbing mot mig, men tomas räddade mig.

fick låna o.c säsong2 av annis också, sen åkte jag hem till jakob och myste med sweetchili chips. och nu kom jag nästan nyss hem, fick inte stanna längre eftersom jakob ska på hardcore-festivalen ikväll.
och vad ska jag göra ikväll? vi får väl se om jag och sara gör nåt kanske?!

och det ser ut att gå mot rätt håll med min förkylning, är jag tillräckligt pigg på måndag så blir det match!

acoustic version.

okej, jag hittade världens bästa version på låten- Frida – Dunka Mig Gul & Blå - Acoustic Version
värd att lyssna på tycker jag!
ivarjefall kikade jag träningen ikväll, lite för o-underhållande men, men det blir match på måndag ivarjefall, om jag är frisk!

och förlåt mig, men jag blev glad att sara "slapp" spela imorn, ja hon frågade om det alltså eftersom hon inte ville bänka de mesta av matchen, hoho. så då blir det stan med henne efter skolan (emelie dissade), sen åker vi hem och kollar matchen, låter skoj va?
senare kommer jakob, som jag har längtat efter han!
kunde inte åka dit nu ikväll eftersom pappa blev sjuk och inte ska och jobba. men det blir bra. nu väntar syrran på mitt rum, det blir film-tajm!
pusss och godnatt :*

du är det absolut finaste som finns. ♥



det är så jävla tur att du finns i mitt liv, jag älskar dig.

För jag vill bara vara bara vara lite närmre dig.



Frida – Gasen I Botten

tycker om dialekten, och jag tycker egentligen inte om sånhär musik heller, men hon gör de så bra!

save tonight.

jag är verkligen jätte-jätte-jätte trött! det tar på krafterna att vara sjuk, speciellt efter en dag i skolan. jag hade ju egentligen tänkt att bara åka in och skriva provet, men blev kvar hela dagen, det var endå inte någon jobbig dag, fick sluta en halvtimme tidigare från engelskan, var till ett dinosuriemuseum och pillade lite i lekpärmen.
fick även veta nationella, 27points! 20 var g. fick även VG på min novell, asbra ju, fick VG på min bokrecension också, nice ju.

ikväll åker jag nog och kikar lite på träningen, efter det så åker jag till jakobs hus, lägger mig i hans säng och sover, helt ensam. men han kommer senare som tur är.

sjuk-Linnea.

jävla skitLinnea, jag skulle åka till Jakob, men så kommer det fram en svindel i mig, förstörde min kväll. nu måste jag sova ensam en natt till. och o.c är slut också, så har ingenting att göra, imorn blir det förbaskade skolan också för jag måste göra provet jag missade idag, får göra de andra provet nästa tisdag.

Godnatt eller nåt sånt.

picture.

















blev lite bilder idag med, från den bärbara datorn som jag nästan aldrig sitter vid.
bild1. julafton 09, jag gör någonting kontigt ivarjefall. bild2. nians spex. bild3. härligaste bilden på anna, sista april 09. bild4. jakob och jag. bild5. när vi var i saras stuga, 08? bild6. pillan jordgubbe och ida, toften på sommarlovet 09. bild7. emelie sara och pillan, när vi gick i nian. bild8. när emelie och jag gick till konsum och köpte godis på en rast i nian.

cookies.


True or false, it may be... Well, she's still out to get me.

la la la, vad gör jag?
jag dricker min fjärde kopp te för dagen, men den kommer inte drickas upp, det är mint-te, faktikst inte så gott. men jag gav det en andra chans eftersom ida tyckte det.
vad gör jag mera då? jag har precis skrivit klart en novell!!! grattis till Linnea som har sämst fantasi och skrev en novell på typ en halvtimme. ska nog göra någon bokrecencion också.

föresten hade jag ont på saker att göra lite tidigare denna förmiddag, så jag tog fram saxen och klippte lite. bara på luggen, det vart helt okej, tror jag? jag brukar ångra mig, men så illa blev det inte denhär gången ivarjefall.


där kom en bild också.
faktiskt när jag kollade min feber så hade jag 37,8. är det feber egentligen? jag räknar inte feber om jag inte har över 38 och knappt kan stå upp. jag har ganska lågt i vanliga fall, typ 36,5.
nu ska jag skriva en bokrecencion, puss på er.

hej det är nic.. klick!

idag är jag hemma för jag är lite sjukis.
men jag funderar faktiskt på att åka in till kvart i två och göra provet vi har idag, känns som att det kommer bli lite stressigt med det annars eftersom jag ska göra ett annat prov på eget val imorn.

men vad gör man när man är hemma, och klockan bara är halv nio? kanske att jag ska plugga på provet lite då.. föresten tycker jag att folk ska ta tag i sina bloggar, det är inge kul att läsa samma sak varje dag fakitkst. men nu räcker det från mig, pus.


eftersom jag är sjuk och inte har nåt bättre för mig så blir det.. BILDER!



























här kom somsagt några bilder, med helt olika kvaliteer.
bild1. jag, jonathan (nu kallad: tomten) och lovisa, när vi hade picknick i kanten av jonathans gård. ni gillar min frilla också va, haha. bild2. idapida i harbo, väntandes på bussen, ganska nöjd med den faktiskt. bild2. jag, med lina i bakgrunden, jag och emelie visade hur man såg bra ut på kort, underifrån. bild4. jag och ida, hemma hos henne, förra vintern när vi var barnvakt åt amanda, jag minns att jag var grym på att borsta hennes tänder. bild5. jag och sara från linas kalas, jag gillar den! bild6. sista april, allmänt gullig bild på lina och pillan. bild7. jag och syster min, på troja, fotbollsavslutningen 2008. bild8. jag och min syster som små. bild9. linda och sara, en gång här hemma. bild10. världens finaste! bild11. sara jag och pillan, skolavslutningen i nian, fan vad härligt. saknar att gå i samma klass som er.. bild12. söt lillasyster.
 


r u b r i k .

hittade en gammal bakgrund igår som jag hade för rätt länge sedan, den passade ganska bra in så den får sitta kvar. jag är i skolan nu, men jag börjar inte fören om cirka en timme, jag är en såååå snäll flickvänn, åker kanske hem efter matten också, känns dumt att vara i skolan när man är sjuk också. ja jag är sjuk, hostig och snuvig ( tycker inte om det ordet).

nu ska jag gå ner och sätta mig i en av de sköna sofforna och plugga lite till prvoet imorn.
ha det bra kojsar.

snart äre dags!

det är verkligen nära nu, det är sommarlov, snart! jättesnart! jag blev helt förvånad idag när våran idrottslärare sa att vi inte har idrott nästa fredag för då är det stundenten och vi är lediga. s h i t alltså. då betyder det alltså att vi har tre veckor kvar. faktiskt mindre, eftersom nästa fredag är vi lediga, onsdag-torsdag innan sistadagen är vi lediga. sen går antagligen massa lektioner bort för att man är klar, det är ju galet! galet och skönt!

sommaren ser sååååååå nice ut! jag har inget sommarjobb, men jag tycker det inte gör någonting, för jag har sparat pengar, och jag kommer hjälpa pappa att måla lite. så det går nog ihop sig.


söndag.

godmorgon, jag sitter här och jakob ligger i sängen och ute regnar det.
jag är hungrig på frukost ju. imorn äre skola igen, men det är endå skönt, då är den ju snart slut.  nu ska jag försöka komma ner till frukostbordet, tjoho.

lunarstorm.



var nyss in på lunar, herregud var flera år sedan jag var in där sist känns det som.
2 inlägg i min gästbok, från emelie. gulligt

jag är kärleken, jag är din vän, jag är den, lyser i ögonen.

jag har precis fixat med maten, nu ska bara dom fixa köttet, good. sedan åker jag fram och leker med kojsar.
jag tänkte lägga in söta bilder på djur från skansen, men det funkar inte så bra, så ni får klara er bra endå!

imorn ska jag leka med min älskling, var år och dar sedan känns det som, typ förra helgen om man inte räkna med onsdag-torsdag när vi bara sov med varandra, jaja intressant för er att veta va?

skönt med helg ivarjefall och jag köpte shorts idag, behövligt! och värt att dom kostade 99;-
nu ska jag fortsätta med en hemlig sak som bara sara vet om.
pusssar!



söt låt! var typ 3? år sedan jag hörde den sist. nic and the family, yeee!

I'm weird cause I hate goodbyes.

jag tänker nu lägga mig i sängen, vila hela kvällen, kolla o.c (tack så mycket anna för att du lånade ut det till mig, du är bra du) och deppa lite över inte så mycket, jag ska inte träna ikväll heller, min kropp är inte så pigg + att jag har något på låret som skulle kunna ses som en lårkakis, men så allvarligt är det nog inte.

måste säga att mina inlägg inte är så roliga på senaste tiden..

alunda-östervåla

vinst igår, 5-1! kändes som en bra start vi hade 0 på bänken så jag fick alltså spela hela matchen, kantmittfält, lite jobbigt kanske, men det gick väl helt okej endå.

hot hot hot.

varför klagar alla på värmen för?
palla att alla gått och sagt att dom längtar så jävla mycket till sommar och nu äre tydligen för varmt, eller det kanske var åskan och ovädret alla längtade efter?..men det blir varmare ska ni se, själv njuter jag!
nu äre dags för träning, trötts huvudvärk, får se hur det går!

updatering kommer så fort jag kan, jag är lite upptagen ettag framöver tror jag, men vi får se. dags att packa, åker till min kära efter träningen, puss!

tråkigt inlägg för dom som inte intresseras utav min vardag.

hej och hå, som jag skulle sagt för ett? år sedan.
Just nu sitter jag och lyssnar igenom kate nash's senaste skiva. kan inte påstå att den är lika bra som de gamla. men man brukar ju säga att det mesta var bättre förr..

eftersom de senaste dagarna vart tomma på update så kommer det lite nu till er och till mig själv:
fredags: åkte jag ju somsagt och lekte med anna sara och lina, vi hände i kätterställningen med godis, chips och en sprite, smakade även på maraboue-polka, GOD!!
senare kom jag på den ultimata iden att dra till cafe kraftverk, där satt vi resten av kvällen i ett lekrum, som jag och anna snabbt föll för, haha. förutom det blev det massa "djupa" frågor som vanligt.

lördagen: gick upp i skaplig tid, åkte med min moster, kusin och syster till loppisen en snabbis, sedan vidare och kollade lite på alexandras match, 1-1 mot harbo. lekte lite med min lilla kusin, och åkte sedan till loppisen en snabbis igen. sedan blev det hemmet. kollade på o.c, somnad, käkade grillat, mot kvällen åkte jag till joel, där jakob befann sig, elin och dansken kom, dom roade sig och jag tittade på, vi gick hem vid ett ungefär men var inte hemma förens säkert halv tre.

söndagen: upp och käka frukost och fixa sig iordning, sedan åkte vi till kyrkan och kollade hannas konfirmation, sedan blev det massor med fika och så. mot kvällen blev det en cykelfärd, kollande på fotboll och ett avsnitt av scrubs, sedan somnade jag fint i jakobs säng.

hade sovmorgon idag, sedan blev det filmvisning på ulsen, kikade på i taket lyser stjärnorna. och jag har bara en rest kvar i det ämnet, och det är lite saker jag missade på provet! yes.
sedan jag kom hem har jag suttit i solen, ätit glass, druckit te och läst nya solo!

imorn åker vi till stockholm med klassen, det blir skansen först. jag ska absolut se alla fina djur! björn-ungar är ett måste. sen blir det vasamuseet sen är det fritt ettag. låter som en bra dag, om vädret tillåter.


när det blivit varmvatten ska jag duscha och raka mina ben med den nya rakhyveln vi FICK på sista april, sen ska mina naglar få en nice färg!


Ibland så kan allt verka dött i ögonen på alla jag mött och om du nånsin hittar mig lyft mig från mitt dvala ändå det funkar nog ändå.

åker snart fram och umgår med mina gullisar! Anna, Lina och Sara står för mitt sällskap ikväll. föresten är min moster och min kusin från Egypten här, Ibrahim är SÅÅÅÅ söt!

So I've found out that your sofa is way to big for both of us to fit in.

jakob åkte nyss hem, han kom igårkväll efter att jag kollat på fotboll med emelie, våla vann mot bälinge med 5-1! vi åt chips och kollade på oc. somnade inte förens efter tre. nu tänkte jag plocka upp lite på mitt rum, måla naglarna och fixa lite andra småsaker. men senare tänkte jag om någon liten vän ville leka med mig? får fråga någon snällis. nej, somsagt, plocka upp på rummet! P.S! Det är något fel på blogg.se så all text kommer i en klunga.

-

"Do not pray for an easy life. Pray for the strength to endure a difficult one.”
Bruce Lee


var bara tvungen att lägga in denhär.

tycker den passar så bra till ida + att det typ var 342639654 dagar sedan man hörde den, hihi.


näsblod.

jag blödde näsblod idag, när jag gick in i duchen såg jag massa blod på mina tår, fattade ingenting, fick blodsmak i munnen, gick och kollade i spegeln och såg att det kom från näsan. jag har faktiskt aldrig blödit näsblod förr.
jag kan inte låte bli att vara lite rädd. tänk om det är något med mig? det är antagligen inte det, men eftersom jag vart lite konstig på senaste så känns det konstigt. får se vad som händer med mig.

om cirka en och en halv timme ska jag cykla fram, (förhoppningsvis INTE i regn) och möta emelie. vi ska kolla på när våla vinner över bälinge.

namnsdag.

Dagens namnsdag: Linnea & Linn

för ett år sedan hade jag feber och lyssnade på The Wombats – Let's Dance To Joy Division
idag är jag inte sjuk, och jag ska träffa emelie idag, kolla på fotboll och umgås med min älskling. föresten är dethär min spotify-lista idag Hatkärlek , ge den en chans.

min bikini 2010, om den finns kvar när jag ska köpa den!


9/5 - 2010











ett fåtal av bilderna från i söndags ivarjefall.
nu måste jag fixa lite för senare cyklar jag och möter sara och vi cyklar vidare till anna. får se vad kvällen bjuder på.

On the top of satisfaction.

sitter här, äter scones som jag nyss bakade, har en liiiten smoothie och te. och inte nog med det lyssnar jag på massa grym musik. underbart alltså. och faktiskt så slutar det inte här, det är två extra helgdagar! och ikväll ska jag leka med fina människor, pusss på det.

High on life, in love with me. dancing in the night, dancing through the days.



underbar låt! det blir ett hastigt inlägg eftersom jag har lite ont om tid. måste hinna äta och packa lite innan jag åker iväg till tärnsjö och gör syntest. och efter drar jag på träning, och sedan vidare till min pojke.
pusssss på er. föresten komenterarni som rostiga gamlingar.

billie the vision.

jag har under några dagar mått lite illa, haft ont i huvudet och nu har jag ont i käken också, kollade upp symptomen, och det står att det kan vara symptom för hjärtinfarkt, men det är det inte, antar jag.
det står också att det är symptom för stress och ångest. så jag antar att det är något sådant. antagligen stress isåfall, fast vad vet jag. jag måste kanske lugna mig.

annars då? jag kom till skolan tjugo över åtta som vanligt. klocken fem i halv nio får jag reda på att vi börjar tio, skönt. kul att folk delar med sig om information. endast jag och sofie som inte fick veta skiten.

idag ska jag till optikern och sedan ska jag träna fotboll. jag verkligen hoppas hoppas hoppas att det kommer vara roligt, jag får inte ångra mig nu.

för övrigt lyssnar jag på billie the vision and the dancers - nightmares!!

tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än vad du tror.

jag har glömt att säga grattis till emelie som har namnsdag idag. och jag kom på att Lindas gata har namnsdag idag också, så grattis till han också.



som det ser ut nu så kommer jag och jakob inte hinna umgås någonting denhär veckan.
Idag skulle jakob repa.
Imorgon ska jag på synundersökning, sedan ska jag faktiskt träna fotboll.
på onsdag ska jakob träna fotboll.
på torsdag ska jakob repa.
på fredag ska jakob på någon rockafton? eller liknande.
sedan vet jag inte hur helgen ser ut.

det kommer ta hårt på mig, jag är klen, jag behöver han, nära mig. det är liksom min energi. lukta på hans kind, känna han lukta på min hals. närhet liksom.
jag får försöka klämma mig in någonstans i hans taighta schema.
men på torsdag kanske det blir fotbollstittande? låter spännande.
och det är faktiskt lov på torsdag-fredag, vilket känns grymt
 och jag vill också försöka hitta på saker med mina vänner under långhelgen som man kan kalla det.


från det ena till det andra så ska jag gå ner och titta hur det går för min lillasyster med hennes pluggande. sedan borde jag duscha och lägga mig i sängen, godnatt :*


sweetheart ♥



God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful yes to me

realisation.

köpte en halsduk på gina igår, för 29;- =100;- rabatt!
köpte ett par trosor på gina igår, för 19;- =40;- rabatt!

 rea is the shit! speciellt när man heter Linnea.

sallat.


sugen eller?  fy17 vad gott. jag äter så jävla fel hela tiden får ju ont i huvudet, och blir det bättre på att skolan bjuder på en liten prutt-macka till lunch? vitt bröd dessutom, skärpning.

chilldag.

jag var precis påväg att ladda in massa bilder från chillisdagis, men fick precis klagomål på alla bilder jag ladda upp på fecebook, så känner mig inte så peppe eng, ni får klara er utan bilder.
ajdö.


andreas och linnea.


en lite gammal bild på mig och min älskade lillabror.

You make me happy whether you know it or not.

sitter och lyssnar på massa musik, föresten frågade ida segelsbo mig nyss om musiktips, ja alltså, vi är ganska olika när det gäller musik, men jag tror hon blev lite nöjd ivarjefall, Never Shout Never <- detdär verkade ivarjefall vara något som var hennes smak.

aja, förutom det så väntar jag på henne också, och på linda& sara också som ska komma och besöka mig ikväll. kommer bli mysigt, och ida sover här. det låter ju ännu mysigare.
nu tänkte jag önska alla en fin lördag, pus :*

klänning från ginatricot.


29;- och ni gillar mina lår..

ny design, Igen!

ja, jag har pillat lite på designen, IGEN. en himla massa orange, kanske inte matchar, men det får duga så. vad tycker ni då? denhär eller den gamla?
svara förbövelen.

falling in fall.

helgen ser bra ut, började igår med att träffa emelie på bussen hem, sedan stannade jag och jakob på affären och köpte chips och godis, åkte hem till mig, hoppa studsmatta, åt rekmacka, sedan skulle vi kolla film, såklart somnade jag.

vaknade idag, jag råkade göra ett sugmärke på jakobs tinning, har lite ångest över det. men han gjorde på min läpp, och ett på halsen, så det är jämt, men hans syns mycket mer. ahuuu.

aja, senare ska jag leka med några godingar, mums. och imorn blir det chill i stan med samma personer tror jag.
puss på livet, mina vänner, jakob, och allt annat som är bra. (t.ex. Mat!)


zebramönstrat.



yeho, kolla vad jag fick av världens bästa emelie igår.
hur gulligt var inte det då? och hur snygga är dom inte?
älska djurmönstrat!!


14 år till Salu.

nytt typsnitt på texten, duger det? ser alla det?
nu ska jag gå ner och hämta min mobil, sedan ska jag läsa, 14 år till salu.
och med det säger jag godnatt och önskar en god helg, får se hur aktiv helgen blir.

just nu:

sitter och luktar på mina byxor, som är jakobs.
har ont i käken, vet inte varför, tror det är för att har sovit på den.
borde nog duscha nu, och äta någonting, puss.

LÅNGT INLÄGG!!

ojoj, jag har inte uppdaterat sedan i måndagsmorgon, jag har helt enkelt inte haft tid riktigt. jag gör saker nu för tiden, bra va?

i måndags så gick jag i skolan, slutade ungefär halv fyra, då väntade jag på kvart över bussen eftersom jag hade cykel vid vägen, men vad har hänt när jag väl kommer fram där jag lämnade cykeln på morgonen, jo den är borta! någon har tagit den, någon okänslig jävel som inte bryr sig. hur pallar man? om man ska låna den får man fan ge tillbaka den sen!!
då blev det till att gå hem snabbt eftersom jag hade en timme på mig innan jag skulle fram och kolla match, damlaget spelade mot tierp och vann med 6-0! galant. åkte sedan med pappa och stannade i harbo hos min älskling.

på tisdagen slutade jag tidigt, satt kvar med elin i skolan till klockan två, då drog jag och jakob ner på stan och letade byxor, utan något resultat. men vi käkade glass ivarjefall. åkte hem till han, åt, åkte hem till mig, åt lite mer busade, åt lite kvällisfika och sedan sov.

onsdagen började på biotopia, dög väl, men inga-lill ska ju alltid ge en överflöd med uppgifter.
efter det hade vi svenska och då fick vi reda på våra nationellaprov i engelska, jag måste bara säga att jag är så jävla nöjd! jag fick vg på uppsatsen och det muntliga!! men eftersom de andra var för svagt blev det ett G i betydet, men ganska nära vg. Liksom som alla vet, så är jag inte bra på engelska, jag gick tillochmed i extraengelskan i början av gymnasiet.
aja, det var bra iaf, efter skolan mötta jag ida och sara, drog ner på stan, köpte en klänning för 29;- och sedan köpte jag två cheesburgare och en dricka och gick till cupido och åt dom med sara och ida som åt sallad, hoho, jag försöker vara lite ekonomisk.
efter det så drog vi till bälinge, dom spelade match, och jag kollade. tyvär blev det en ganska stor förlust, men vad gör det.
efter matchen åkte jag med jakobs mamma och pappa hem, drack te och kollade fotboll med dom, sedan gick jag och la mig, och väntade på jakob som kom hem tolv!

dagen har bara varit seg, jag är trött som ett as. har faktiskt sovit i några timmar tillochmed, nu blev dethär inlägget lite för långt för personer som lätt blir uttråkade.
men med det säger jag tack och hej.

mmmmmmgaga.

Nämn något som gjorde dig glad igår: JAKOB!!
Vad gjorde du kl 08 imorse: åkte buss.
Vad gjorde du för 15 min sedan: kollade någonn blogg.
Det sista du sa högt: "det är ju bättre att man säger det."
Det senaste någon sa till dig: -
Vad har du druckit idag: juice.
Vad var det senaste du åt: macka med kaviar.
Vad var det senaste du köpte: var nog godis.
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: soligt!
Godaste glassmaken: twister.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: hm, vet icke.
Sover du tungt: ibland.
Drömmer du mardrömmar: händer.
Trivs du med ditt jobb: har inget.
Favoritklädsel: mjukisar, eller shorts och linne/t-shirt.
Favoritlåt just nu: ingen speciell låt.
Vad ser du om du tittar till höger: elin, lisa. massa datorer.
Vad gör dig glad just nu: jakob.
Vad ska du göra härnäst: lektion om en timme typ.
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött, men rätt glad endå.
Favoritgodis: lakrits.
Kläder just nu: jeans och blommigt linne.
Sommarplaner: softaaaa med vännerna och jakob (:
Hur många kuddar sover du med: en typ.
Spelar du något instrument: spelade gitarr förrr, men det suger jag endå på.
Morgon eller nattmänniska: jag somnar rätt lätt men jag tycker om kvällen.
Är du kittlig: johorå.
Snarkar du: nee.
Stjärntecken: skytt.
Äckligaste insekten: orm, det är en insekt idag.
Längtar du mest efter just nu: MYCKET, sommar, sommarlov, sommarvärme, vänner, jakob. osvosv.

puss på mina vänner :*

japp, ni fick några bilder igår från sista.
det vart inte så många som vart bra, inställningarna vart lite fel.
men jag måste säga, vad gör det? denhär valborg kommer jag att minnas, den var grym! började i stan, chill lite här och var, åkte hem kvart över två, köpte godis, bakade, sedan började vi grilla. och hade trevligt hela kvällen lång.
det var ett himla härj på alla brudar, hoho. vi gick fram i leran, sedan satt jag på vägen mest hela kvällen och pratade. åkte sedan hem till jakob som hade somnat och låg där som ett gull.

jävligt lyckat blev det iaf, och jag hade grymt kul!
tack för det mina älsklingar.

valborgsmässoafton!

















hos jakop pakop.

sitter hos jakob, ska käka grillat nu!
hur min valborg var får ni veta senare, men den var lyckad iaf!
puss.

RSS 2.0