fredag lördag söndag måndag.

ja, här har det vart tomt några dagar, det gör nog inte så mycket antar jag.
helgen har vart riktigt bra faktiskt.
till ida och solade i fredags, kollade på damerna sen, och följde med emelie in till stan sen och sov hos henne och käka brugare mitt i natten. nice va! på lördagen åkte jag hem och lekte med min käre pojke, vi kollade o.c och åt poppisar.

söndagen också kallad nationaldagen så for jag, jakob, lovisa, rasmus, karolina, andreas och mamma till mina kusiner i rasbokil och hade en liten släktträff, jättegod mat och sådant.
men hann inte stanna så länge för senare åkte jag på match, mot uif. som slutade 4-0 till oss! grymt.

idag åkte jag in till skolan, gick på en lektion, sen åkte jag hem igen, sedan vidare till tierp och barnspeciallisten, som kollade mig. ekg, mitt blåsljud osv. fortfarande ingen fara, men jag blev skickad på en remiss till, nästa gång blir det hjärtspecialisten. vad händer nästa gång? haha nej, nästa gång blir nog den sista. och det är ingen fara med mig så.

lite senare, så åker jag till harbo, kollar på fotboll med jakob, sen hem till han och myser! blir sovmorgon imorn med, och fika! låter nice. imorn är min sista skoldag. om jag inte räknar med onsdagen då jag tänkte åka in och fixa till lite i lekpärmen, men annars, SOMMARLOV!
puss på det, puss på er, puss på livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0