jag är galen i dig.




yehoo för att sova i skogen.

jag hänger efter, mitt humör svänger hit och dit och imorn ska jag sova i en skog, i vindskydd! det hade nog vart rätt skönt om det vart som augusti brukar vara, men nu har det ju blivit någon förtidigad höst. men ska inte vara för negativ. mycket kläder med bara!

och 5+ till att jag hittade ett par gummistövlar i skrubben!

och 5- till att jag aldrig får kommentarer fast jag uppdaterar bra.
fast jag kanske inte ska gnälla, får helt enkelt ta tag i det och skriva intressantare!

kusinvitamin.

föresten innan jag går, JAG HAR FÅTT EN TILL KUSIN!
tyvär bor han i Egypten så det kanske dröjer ettag innan man får träffa honom, men mysigt endå.

Godnatt.

enjoy.

föresten, har jag glömt säga att jag har fått en rejäl kärlek till The Hellacopters ?
här är några favoritlåtar:








ni som vill veta om min braiga helg.

helgen har varit bra. derekt efter skolan i fredags gick jag och köpte två chipspåsar, åkte med bussen hem till sara, med bra sällskap-anna lina och sara. det var en riktig tjockiskväll, vi åt: Pizza, kladdkaka med glass, chips, morötter, dipp och godis!

åkte hem vid elva och tog med jakob hem, vi var rätt trötta så vi satt på sex and the city och somnade till det. och på lördagen bestämmde vi oss för att åka in till stan och äta kina. men vi kom in för sent då lunchbuffen stängt, så vi åt på cupido istället, och det gjorde inte mig någonting...
fick med mig ett par nya leggings, en grön zebrakofta och tröjan på bilden nedan från h&m hem. så köpte jakob en genomskinlig döskallering till mig ochk som jag målat med nagellack.

på kvällen åkte vi fram en snabbis på hareholefestival, med det var galet kallt så vi åkte hem och åt upp chipsen som jag hade kvar från fredagen till highchapparall. då fick jag ett sms från torbjön som frågade om jag kunde spela match idag, visst sa jag, så fick jag 5minuters speltid. men det var kul endå tycker jag och det blev även en vinst med 8-3..

nu sitter jag här och är på dåligt humör och har ont i huvudet, blir nog en kopp te och sex and the city i sängen nu. det låter som en bra idé. puss!



helg ju.

det är helg och bloggen har lite semetser. uppdaterar när jag får tid. puss.

weheartit.com

Tumblr_l7rxeqeeh51qc4obho1_500_large

kristian anttila.

 






så himla bra bilder, tyvär har hans musik fallit mig ur tycket. men detta har inte gjort det ivarjefall.

KORV.



idag efter skolan spenderade jag lite tid med elin, som för övrigt är en väldigt fin vän!
åkte sedan derekt till träningen, tränade och efter det blev det... KORV! imorn äre klassfoto och jag känner redan att jag inte kommer bli bra. jag har aldrig kännt så förut faktist. det kanske är något med kort hår...

föresten fick jag 51 besökare igår, REKORD! haha, men det sjönk lite idag tyvärr.

send me a man from argentina.



lyssnar på billie the vision, därför rubriken. nu vill jag bara säga godnatt, nu tar jag och lägger mig i sängen med lite sex and the city. +att jag upptäckte att jag börjar tio i nio, så jag kan ta en halvtimmes senare buss. men det jag ville säga, GODNATT.

OJ!



här händer det grejer, fast jag ska inte vara glad i onödan om detta inte håller i sig. en ökning på mer än dubbelt är jag ju faktiskt ganska nöjd med.

om man hade pengar så...


inte det snyggaste kollaget men det får duga. fina grejer från h&m, monki, weekday & gina.
nu ska jag kolla på fångarna på fortet med en kopp te. 

fortsätt såhär!

hur ofta loggar man in och har 5 kommentarer när man var inne för bara några timmar sedan?
svar: ALDRIG.

okej, tydligen ett undantag nu, fortsätt så!
kan också meddela att jag inte har några hål i mina tänder efter att ha vart hos tandläkaren idag. har hunnit kolla lite på sex and the city också, som lovisa har hemma, men jag tror det är lite överskattat? men jag ska inte säga något än förens jag sett lite mer än fyra avsnitt.


höst.

är det höst nu eller? det regnar hela tiden, det är kallt ute och i varje affär är höstkollektionen igång för länge sedan. det är ju faktiskt lite mysigt. men lite jobbigt när man tänker på vad som kommer efter hösten, en jävla massa snö.

ska nog lägga mig i sängen ettag nu och kolla på nåt.
och idag har min syster namnsdag, så grattis Lovisa!


på måndag är det fläskkotlett.

på måndag är det fläskkotlett, det bästa man kan få, på tisdag är det fläskkotlett, jag tror att jag tar två, på onsdag och torsdag, vår favoriträtt, då är det fläskkotlett. på fredag är det fläskkotlett på lördag är det fläskkotlett på söndag är det fläskkotlett.


lite sömn nu vore gött. kanske ska sova på lovisas rum? jag orkar inte flytta tvn.


fotboll.

nånting som jag tänkt länge på är mitt fotbollsintresse, det var så otroligt stort förut, jag kunde verkligen säga att jag älskade fotboll, jag brukade längta till träningarna och vara där ibland över en timme innan med någon kompis och spela lite.

det är inte så att jag hatar att spela fotboll nu. jag tycker fortfarande om det, ibland. det är inte alls samma sak längre, vad det beror på, den kanke är fler anledningar.

jag känner mig inte lika bra längre, förut kunde jag känna att jag var bra, hur ofta händer det nu för tiden? typ två gånger på ett år, nu blir jag mer besviken på mig själv att jag inte har ork och lust hela tiden. jag vet inte om jag blivit sämre eller om alla runt mig har utvecklats så mycket och jag inte utvecklats nånting på de senaste åren.
när jag spelar fotboll behöver jag också saker, jag behöver få beröm. jag kan ta kritik ibland. men ibland blir jag bara sur och arg. och det är ju egentligen inte den som säger de som gör fel, jag tar det bara så allvarligt ibland och känner mig så dålig. om man säger nåt dåligt vill man ju ha bra saker också, men jag vet. jag kanske får beröm lika mycket, men man hör de dåliga sakerna mycket mera.

jag tror jag saknar lite att spela i ett flicklag, där det inte är så allvarligt men man tar det ändå på allvar. man kan skoja någon träning då och då. kunna få några skrattanfall med en kompis utan att man ska känna sig för oseriös.
nu låter jag väldigt negativ, men jag tycker faktiskt det är kul ibland, och känner en glädje i det jag gör, förra matchen är ett bra exempel, mot skuttunge. det känndes som förut, jag kännde mig ganska nöjd med den matchen, vet inte om jag kanske inte borde känna mig nöjd, för ingen har sagt nåt om den matchen till mig så.
men. vi får se hur jag gör nästa sesong, om jag fortsätter eller icke.


kapisch.


ser ut att bli en bra vecka! det blir en kort skoldag imorn eftersom jag ska till tandläkaren vid ett. på torsdag ska jag leka lite med elin efter skolan. på fredag skulle jag nog träffa en hög vänner, på lördag blir det eventuellt bio med jakob.





:>

ELIN ÄR EN KORV.

beslutet.

efter att ha sovit på saken om matten har jag nog ändå bestämmt mig för att försöka, jag kan ivarjefall testa. och egentligen, vad ska jag göra hemma dedär tiderna? kan ju dra en runda på stan, sitta i datasalen, eller plugga på tiderna jag är ledig. men detta gav konsekvensen till att jag råkade skolka nu på morgonen (fan vad dum jag är) men det kanske är okej eftersom jag ändå kom fram till ett bra beslut.

snart drar jag till skolan, slutar 15:55! sen ikväll äre träning.

fångarna på fortet.

blir nog en kopp te nu, och så ska vi se på fångarna på fortet (det kan omöjligt vara lika bra som förr).

finis.

 
sjukt underbar bild på en sjukt underbar människa, tack för att du finns i mitt liv ♥

allting.

har vart dåligt här, men jag har vart upptagen som nu kanske förstår.
skolan har ju sättit igång, i fredags för att vara exakt, blev massa info och så, sen en runda på stan för att köpa present till mamma, sedan var jag med jakob hela kvällen.

på lördagen firade vi mamma snabbt på morgonen, sedan åkte vi till harbo, kollade på 95ornas match och dom vann! på kvällen blev det kräftskiva. väldigt trevligt med trevligt folk, åt massa kräftor och rullade i backar och smög i buskar. komiskt.
söndagen blev en slöardag eftersom skolan körde igång på allvar idag. och det är roligt att jag är den enda i min klass som valt musik, men det ska nog gå bra.

annars då? har jag lite ångest över detdär med matten, men den blir nog bortvald, kommer ändå behöva välja tå kurser i tvåan, dock kommer jag behöva ta en längre kurs då. men det kan det kanske blir bra endå.

kånstigt.

nu ska jag visa er en sak mina vänner.



om ni kollar på mitt schema ser det helt okej ut. förutom att jag har stora håltimmar två dagar i veckan för att jag valde matteb. nu när jag kom hem såg jag att de bara var 50 poäng. så då tycker jag det låter som en idé att hoppa av, eftersom man får läsa in 200 poäng i trean och så kan jag välja matteb då om jag vill de och då kanske den ligger bättre till. och det finns ju kurser som är lika långa som matten fast som ger dubbla poäng...

men min lilla pojke är inte på min sida, han tror jag kommer ångra mig. jag har beslutsångest, dethär blev väldigt jobbigt. gaaaaaaaaaah.

uppdraget slutfört!



klar med mitt lilla uppdrag nu, nu hoppas vi ida är nöjd och så får ni läsa hennes blogg, klicka bara på bilden! nu ska jag städa iordning lite, och det blir ingen träning för mig idag föresten.

LOLIDA.

dags för ett uppdrag, pysen på bilden vet vad detta handlar om, ni också snart.


sista dagen på sommarlovet.

sista dagen på sommarlovet, bubblan vad jag inte längtar. får se om jag tränar idag, jag har inte i min vad sedan matchen i måndags och det blev värre när jag tränade i tisdags, så det känns som att det är ganska logiskt att inte träna. men vi får se.

ska nog sova hos jakob inatt också, då får man kanske nån minuts sömn mera. plus att det är gosigt också. men nu, kanske jag ska ta tag i att städa mitt rum lite? det låter behövligt.

sista dagen på sommarlovet.

sista dagen på sommarlovet, bubblan vad jag inte längtar. får se om jag tränar idag, jag har inte i min vad sedan matchen i måndags och det blev värre när jag tränade i tisdags, så det känns som att det är ganska logiskt att inte träna. men vi får se.

ska nog sova hos jakob inatt också, då får man kanske nån minuts sömn mera. plus att det är gosigt också. men nu, kanske jag ska ta tag i att städa mitt rum lite? det låter behövligt.

dags för sängen.

har tagit en lång dusch nu, och ska nog måla mina naglar och läsa veckorevyn nu.
dagen i stan var helt okej, blev tyvär inget köp men mat blev det, GOTT! godnatt på er.

happiness.


lars winnerbäck.

älskade lars winnerbäck, när hösten kommer är han som bäst.
och nu måste jag ladda min ipod med lite ny musik man kan lyssna på i bussen när skolan börjar.


regnigt.

tvingade med sara också, så om 35 minuter ska jag träffa henne. dags att göra sig iordning eftersom jag sitter i morgonkläder fortfarande. mysigt att spendera en regnig dag på detta sätt!

puss.

åker kanske in till stan snart för att träffa ida.


händigt gjort.

yes, problemet med min design som vissa kanske märkte, är nu löst, ibland är man bra händig!

tisdag.

ont i kroppen, hungrig på mat, sugen på godis, saknad av min jakob, önskan av ett längre sommarlov så man kan få vila en gnutta till, även fast jag skrev igår att jag inte tänkte klaga, så gör jag det ändå, jag vill bara övertyga mig själv att det inte är så farligt endå, och det är det väl inte heller, eller?

ivarjefall sitter jag och lyssnar på local loco & the idiots på myspace nu, ett av de bästa banden på ingbo måste jag säga! grymt, fast dem var bättre live. laddar upp lite bilder på facebook också, för dom som vill kika.

stay with me honey, stay with me.


hej och hå.

aaaah, galet slut jag är i kroppen. men för första gången på länge spelade jag hela matchen, och så tokigt gick det ändå inte, och hur orättvist var det inte med oavgjort, vi var så mycket bättre. och dem hade väldigt tråkigt spel ganska ofta med bara långbollar på forwadarna. 1-1 blev det iallafall.

spelade ju match igår också, blev vinst med 5-0. och imorn äre träning, känns som att min kropp behöver lite vila. men de har jag tid med sen.

och på tal om att alla pratar om skolan så börjar ju den också på fredag, skönt att ha några dagar kvar. och jag tänker inte klaga så mycket, ingenting blir bättre då ivarjefall. det är bara hålla ut till nästa sommarlov.


match!

jag ska tydligen spela match idag, så om två timmar är jag påväg till bälinge! sedan far jag hem till jakob och gosar.

nu ska vi inte vara tigrar.

blev tidig hemfärd från ingbo, och jag måste säga att det var väl tur för jag är galet trött nu.

åkte dit tidigt också, åkte till ida med ettbussen, käkade och fixade lite och cyklade ut till ingbo till tjugo i fem när jakob skulle spela. blev en hamburgare ivarjefall, haha det var det viktigaste.
och nej anna, jag måste nästan säga att jag hade roligare igår! är riktigt avis på att ni har sån härlig idrottslärare.

ingbofestivalen.

jag tror mitt liv nu går i rätt riktning igen. och allt blir så mycket lättare! ikväll blir det nog ingbo ivarjefall, efter många om och men, men ida och jag ska ta oss dit, så får vi se om lina och sara följer med också.
hoppar på en kul kväll!  puss på er.

föresten så funderar jag på lite magprogram just nu, innan jag hoppar in i duschen, ska man orka?

"varför lipar ni mot philip?"

jag cyklade fram nu på kvällskvisten, efter att ha målat, lagat mat och ätit, och mötte upp ida, anna kom också och vi tittade på fotboll. efter pratade vi i cirka två timmar, och kom in på en massa kul saker. länge sedan jag skrattade så mycket. grejer på fel ställen, handboll, och lipande. och endel seriösa saker också. men nu är det dags för sängen, sen får vi se hur morgondagen blir.


matchen igår.

3-0 till sverige igår.

ingen ork till bloggen just nu, var med på gles update.

-

helvetesjävlaskitcpfan!!!!!!

sverige-skottland

har inte så mycket att skriva, väntar tills halv sex då vi åker till råsunda och kollar match.

liten sammanfattning.

har vart dåligt med updatering på senast, men vi vann ivarjefall matchen i söndags med 8-2! och jag gjorde två mål. igår var jag till stan, träffade emelie och inhandlade nya leggings och ny plånbok, samt 5 nagellack, ett av dom fick emelie, snäll kände jag mig då.

men nu har jag tränat, och jakob är här. och imorn ska jag på landskamp, pussgodnatt.

matchdags.

45 minuter till samling, jag är taggad och en liten bit nervös.
har precis lagat och ätit mat, falukorv i ugn och potatismos, duktig jag är. läst har jag gjort idag också, så nu är jag redan på sida hundra, bra bok måste jag säga- den nakna sanningen av linda rosing.

laddar upp med hellacopters nu, tagggggaaa!!!

TRÖTTTT!!

Galet jävla trött och ont i nacken har jag också, men det var faktiskt rätt kul att jobba, gratis inträde fick man och en biljett att köpa något för. sen hittade jag en tjuga också.

ska nog läsa lite i min nya bok nu, sen sova och ladda lite inför matchen imorn, TAGGGGAD!

jobb på vallis.


nu åker jag till vallen och jobbar lite. tack och godnatt.

varför ligger allt på golvet?


fynd!

trixat med designen, det är inte klart än, men får duga såhär sålänge.
idag besökte jag solrosen tillsammans med sara, och det blev lite fynd, som ni ser på bilden, en väska och 2 böcker, 30;- förr allt det är grymt.


ikväll blir det vallen, jobbar från 19-21, sen kanske man stannar kvar och kikar lite. tar det som det kommer. sen får vi se om jag träffar jakob idag också. livet rullar på och jag fasar inför att det är 2veckor -en dag tills skolan börjar igen.


like a rolling stone.

ikväll ska det bli min första träning på två veckor, jag hade hellre suttit hemma men, måste ta mig i kragen. laddar upp med lite lakrits nu. gött!

young heart.



mariianna @tumblr

where the action is.

sitter och äter lakrits som jag köpte på båten och lyssnar på hellacopters, och jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan, jag har haft ganska fullt upp på senaste känner jag.
i måndags åkte jag och var med mina syskon på sommarbyn, när vi kom hem packade jag iordning och åt lite, sedan åkte vi till båten, det var en mysig resa, med en hel del mat och spelande, köpte ett nagellack och lakrits.
kom hem igårkväll, då vare dags att fixa ordning för att åka till ön, träffade pillan som jag inte träffat på evigheter också.

när klockan närmade sig efter två så började vi, jag anna och sara, gå till husvagnen, jag märkte att jag hade glömt ha på mig mascaran, hahah.
blev sömn runt fyra, och åkte hem ganska så fort när vi vaknade.

idag blir det en mysdag tror jag, och jag hoppas min pojke kommer hit.

det kommer bli min död, det kommer bli min död.

nu tänker jag vara dum och skriva att jag längtar till hösten, det är så jävla fint, och jag älskar halsdukar, fast jag är inte smart nog och köper jacka som passar bra till olika färger.


ivarjefall så åt jag kräftor med familjen igår, satan i gatan så gött. efter det åkte jag fram, köpte lite godis och åkte sedan med bussen till jakob, han skulle kolla på familygay-maraton, och jag hatar det programet, menmen, lyckades få lite pauser där vi spelade badminton på. imorse åkte jag hem och jag har slöat hela dagen.
så fick jag lite saker av min syster också, shorts, rakhhyvel, tröja, necsesär och fem bh:ar så nu behöver man inte oroa sig över det. hoho, ibland är det härligt att vara mindre än sina småsyskon.
fikat blåbärspaj har jag gjort också, och städat köket, tagit ett bad och rakat benen.
nu ska jag nog packa lite, ta något att äta, eventuellt fixa med min design, kolla tv, läsa lite och sova, för imorn ska jag upp och följa med karolina och andreas till sommarbyn, och efter det blir det kryssning. puss på er.
måste bara än en gång tipsa om anton kristiansson-förloraren, grym!

hair.



börjar tröttna på kort hår nu, så nu ska det sparas, som tur är växer det fort.
men nu ska jag nog baka paj utav blåbären jag plockade med mina syskon nyss.

tumblr.com


RSS 2.0